PID Table Talks: Growth in Governance

Iwan ZunderGeneral

 

Op donderdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, hebben in het Acoya Hotel de jaarlijkse PID Table Talks® plaatsgevonden. Een divers gezelschap vanuit overheid, bedrijfsleven en het maatschappelijk middelveld kwam bij elkaar met één gezamenlijke interesse: groei van goed bestuur op Curaçao (Growth in Governance). Het interactieve programma had voor ieder wat wils: een goed gesprek met professionals uit diverse sectoren, jongeren met hun eigen kijk op Bestuur, persoonlijke reflecties op besturen in de praktijk door oud-premier Dhr. Etienne Ys en de uitreiking van de Table Talk Awards aan Dhr. Raymond ‘Pacheco’ Römer, voorzitter van het Hoofdstembureau.

 

For the the full digital report of the please see below

Digital report PID Table Talks 8 march 2018-DEF